Bloemen versturen voor een geboorte

Bloemen versturen voor een geboorte

Een zeer populair kraamcadeau is bloemen versturen voor een geboorte. Bedenk immers dat bij de geboorte van een zoon of dochter er veel babyspeeltjes, rompertjes en andere babykleding wordt geschonken, waardoor je niet weet of de ouders daarin al ruim voorzien zijn. Kies daarom voor bloemen versturen voor een geboorte, daar kan een mens nooit genoeg van ontvangen!

Als je wegens tijdnood of een grote reisafstand niet op babyvisite kunt komen, isĀ een bos mooie bloemen versturen een uitstekend idee dat zeer gewaardeerd zal worden. Ook is het attent als u hoort dat er een baby is geboren en u gelijk diezelfde dag nog een mooi boeket geboortebloemen bestelt bij een bloemenwebwinkel.

Gelukkig spelen bloemisten hier goed op in door speciale jongens- en meisjesboeketten aan te bieden. Vanzelfsprekend vieren de klassieke babykleuren roze en blauw hierin de boventoon, maar ook kan een bloemist hierop zijn creativiteit loslaten. Ook kan bij bloemen als kraamcadeau een extraatje worden bijgevoegd door de bloemenwebshop, zoals een babyspeeltje, een rammelaar of een ballon met de naam van de baby erop.

Online bloemen sturen: goed idee bij geboorte van baby

Bedenk dat als je op tijd bij een bloemenwebwinkel bestelt, de bloemen voor een geboorte nog diezelfde dag bij het gezin aankomen. Dit is mogelijk door netwerken van samenwerkende bloemisten, die elkaar helpen om in een bepaald postcodegebied een bloemenbestelling dagvers aan huis te bezorgen. Ook kun je een persoonlijke noot toevoegen door een geboortekaartje toe te voegen. Dit is allemaal mogelijk via de website van de bloemist. Sommige online bloemenzaken bieden ook geboortefruitmanden aan of andere zaken die leuk zijn om bij een geboorte te geven.

Als je bloemen geeft bij een geboorte is het nadien nog lange tijd fleurig en gezellig in huis. Meteen origineel kraamcadeau zoals kraambloemen zet je elk kersvers gezin in het zonnetje!