HCG kuur of BioHCG kuur, wat is het verschil?

HCG kuur of BioHCG kuur, wat is het verschil?

Een HCG kuur was wat vroeger vaak werd aanbevolen om af te vallen. Tegenwoordig wordt het daarvoor echter niet meer gebruikt voornamelijk omdat deze stof beperkt verkrijgbaar is en dan liever word voorgeschreven aan vrouwen die pogen zwanger te worden. Gelukkig is er inmiddels een alternatief, een BioHCG kuur. Wat is dan het verschil tussen HCG kuur en een BioHCG kuur. HCG zelf wordt verkregen van zwangere vrouwen. Het gaat hier om een hormoon dat afkomstig is uit een menselijk lichaam. En zoals je waarschijnlijk al weet is vrijwel alles wat in ons lichaam zit ook aanwezig in de natuur. Het verschil tussen een HCG kuur en een BioHCG kuur is dat de laatste op een manier is ontwikkeld die geen vraag doet op mensen om het hormoon aan te maken, maar een combinatie is van verschillende stoffen. Een perfect alternatief dus.

Waar wordt BioHCG van gemaakt?

Zoals gezegd wordt een BioHCG kuur gemaakt van verschillende stoffen. Deze stoffen zijn lichaamseigen en worden gecombineerd met verschillende hormonen. Twee van deze elementen mogen dan gerust de hoofdrol worden toegespeeld. Het gaat dan om L-carnitine en leptine die beiden bekend staan om hun vet verbrandende motiverende rol. Deze werking geeft het lichaam motivatie om de al aangelegde vetreserves aan te spreken als het energie nodig heeft en bevorderen dus het afvallen.

Een BioHCG kuur geeft een zeer sterke werking in combinatie met het juiste dieet

Laten we eerlijk zijn. Er bestaat geen wondermiddel dat je kan slikken en dat je op magische wijze zorgt dat je op je streefgewicht komt. Het is ook een stuk eigen verantwoordelijkheid. Een BioHCG kuur helpt je lichaam om sneller en effectiever vet te verbranden, maar om niet alleen tot een resultaat te komen, maar ook om dit te blijven vasthouden is het noodzakelijk om je dieet aan te passen. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij zorgen ervoor dat je precies weet wat je wel en niet kan eten om een jojo-effect te voorkomen. En we geven je opties om dit te bereiken zonder dat je niet meer lekker kan eten. Door een dieet van ons te volgen leer je jezelf welke voedingstoffen juist goed voor je zijn en welke je beter kan vermijden.

Er is geen beter voorbeeld van ongezonde voeding als het eten waar suikers aan toegevoegd zijn. Deze voeding is in breder opzicht een probleem voor zeer veel mensen en wij raden je aan om dit zo min mogelijk tot je te nemen of zelfs helemaal te vermijden. Dat gezegd te hebben vinden wij het ook belangrijk dat dit niet het enige is waar je op moet letten. Een BioHCG kuur werkt niet goed in combinatie met zetmeel of koolhydraten. Je kan denken aan aardappelen, rijst, pasta of bijvoorbeeld brood. Maak je niet naar er zijn genoeg alternatieven beschikbaar die je in staat stellen net zo lekker te eten als altijd en even gevarieerd. Daarom bieden wij je ook de nodige recepten aan die perfect aansluiten bij een BioHCG kuur.

Een effectieve wijze om af te vallen dankzij een BioHCG kuur

Bij Online Bio company bieden we je alles aan om effectief af te vallen zonder dat je lekker eten hoeft op te geven. Zo ontdek je bij ons complete pakketten aan voor kuren van 24, 36, 48 ontdek je ook allerlei extra’s zoals PEM spray en vetblokkers. Een BioHCG kuur bestellen is eenvoudig, en op onze website ontdek je wat het beste bij jou past en in combinatie met heerlijke recepten kun je nog steeds de smulpaap zijn. kijk dus rond op de site en bestel jouw nieuwe start voor je ideale gewicht.