Proefschrift laten drukken in Amsterdam

Proefschrift laten drukken in Amsterdam

Promoveren betekent hard werken. Vier jaar lang onderzoek doen, en daar een proefschrift over schrijven. Uiteraard wilt u al uw inspanning weerspiegeld zien in een mooi vormgegeven proefschrift. Maar om naast het onderzoek doen en het schrijven van een proefschrift nog helemaal uit te zoeken hoe u het proefschrift het beste kunt vormgeven, dat lukt niet altijd.

Gelukkig kunt u daar hulp bij krijgen. Bij proefschriften.net kunt u die hulp vinden. Dit is de website van een specialistische drukker die al meer dan 35 jaar ervaring heeft met het drukken van proefschriften voor promovendi van alle universiteiten en instituten in Nederland. Deze kan u als geen ander van advies dienen op dit gebied. Samen met hen wordt uw proefschrift een topproduct.

Ervaren drukkers en vormgevers

Ervaren drukkers AmsterdamAls u u aanmeldt bij een proefschriften.net voor het laten drukken van uw proefschrift, zullen ervaren drukkers u bijstaan met hun expertise, kennis en vakmanschap.  Zij maken daarnaast gebruik van verschillende moderne technieken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw proefschrift in hoge kwaliteit afgedrukt wordt. De inhoud verzorgt u zelf, maar het laten drukken bij deze specialist in het drukken van proefschriften zorgt voor een perfecte afronding van uw thesis!

Advies bij iedere stap

Wilt u zelf graag de lay-out en vormgeving van uw proefschrift doen, dan is het prettig als u weet waar u op moet letten. Tenzij u zich dagelijks bezighoudt met vormgeving van drukwerk zal dit relatief onbekend terrein voor u zijn.

Daarom is het fijn dat u hierbij tips kunt krijgen van ervaren drukkers.

Op proefschriften.net kunt u een kunt u een informatieboekje doorbladeren, waarin stap voor stap aangegeven wordt hoe u te werk kunt gaan bij het opmaken en laten drukken van uw proefschrift. U  vindt er bijvoorbeeld een tijdschema en lay-out adviezen. Maar ook tips over hoe u het beste om kunt gaan met illustraties of hoe u zorgt dat onderdelen als tekst en illustraties goed op elkaar afgestemd zijn.

Vestigingen in verschillende steden

Wilt u meer weten, dan kunt u uiteraard bij een vestiging bij u in de buurt binnenlopen. Proefschriften.net heeft er bewust voor gekozen om meerder vestigingen in Nederland te hebben, zodat u altijd over een aanspreekpunt in de buurt kunt beschikken. Bijvoorbeeld in Amsterdam. Korte communicatielijnen en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Als u het wilt, komen wij gewoon even langs. Dus als u vragen heeft, neem gerust contact op!