Reclamebord bedrukken

Reclamebord bedrukken

Laat je reclamebord bedrukken door een deskundige borden specialist, reclamebureau, signing bedrijf of expert in buitenreclame. We leggen je hier uit waarom je het best een professional in de arm kunt nemen voor een reclamebord bedrukken en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Want je wil je product, dienst of bedrijf natuurlijk optimaal presenteren aan het publiek. Prikkel je doelgroep met mooie reclameborden die opvallen. Gespecialiseerde bedrijven voor reclameborden leveren vooral bouwborden, richtingaanwijzende borden, te koop borden, borden voor makelaars en uiteraard naamborden of gevelreclame voor bedrijven.

Waar moet ik op letten bij een reclamebord bedrukken

Onderzoek de prijs, service, kwaliteit en voorwaarden van aanbieders in signing en vraag offertes aan. Kies niet automatisch voor de goedkoopste, want een keuze voor bijvoorbeeld een betere kwaliteit plaatmateriaal kan op de lange termijn kosten besparen. Hierbij vijf handige tips:

 1. Zorg dat je huisstijl gehandhaafd blijft op elke uiting, dus ook bij een bedrukt reclamebord
 2. Zorg dat een deskundig bedrijf een juiste manier van afwerking hanteert bij buitengebruik. Vaak worden borden gelamineerd tegen alle weersinvloeden
 3. Overweeg of je met het signing bedrijf of reclamebureau afspraken maakt voor de schoonmaak en het onderhoud van je reclamebord
 4. Zelf een reclamebord bedrukken of het overlaten aan een beunhaas kan u verschillende nadelen opleveren en op termijn hogere kosten geven
 5. Kies een reclamebordenspecialist die alles in eigen huis maakt, zodat niet de marges van andere bedrijven in de totaalafrekening verstopt zitten. Sommige aanbieders hebben op hun website een handige rekentool voor een kostenoverzicht.

Hoe laat ik een reclamebord bedrukken?

Neem contact op met een deskundige reclamebordenspecialist en overleg wat je wil voor je custom made reclamebord, zodat een offerte kan volgen. Behalve de kosten zullen hierin aan bod komen:

 • Het eventuele ontwerp

 • Het kleurgebruik
 • Eenzijdige of dubbelzijdige druk
 • De eventuele plaatsing en onderhoud

Welk plaatmateriaal is geschikt als ondergrond?

 • Trespa

 • Geschuimd PVC

 • Acrylaat

 • Kanaalplaat

 • Dibond

De methode van drukken kan op verschillende manieren. Meestal gebeurt het met het nauwkeurig plaatsen van een op maat gemaakte outdoor sticker, gevolgd door een goede afwerkingsmethode.

Onderscheid u van de concurrentie en trek de aandacht van potentiële klanten door te laten zien dat u er bent met professionele reclameborden. Het ontwerpen, ontwikkelen en bedrukken laat u verrichten door een expert. Vraag om een vrijblijvend gesprek en bespreek uw ideeën. Mogelijk heeft een bordenspecialist nog suggesties waaraan u zelf nooit had gedacht op het gebied van reclamebord bedrukken.