WordPress website laten bouwen door een professional

WordPress website laten bouwen door een professional

Natuurlijk wil u net als bekende voorbeelden als de Hema of ING Bank een WordPress site. Dit meest gebruikte en gratis open source platform is niet meer weg te denken voor bedrijven. Er zijn ondernemers die zelf een WordPress site bouwen. In de praktijk blijkt zo’n site dan vaak om allerlei redenen niet naar wens te functioneren. Daarom adviseren wij altijd: een WordPress website op maat laten bouwen door een professional.

Een goed webbureau heeft professionals in dienst die dagelijks bouwen en sleutelen aan WordPress sites. Dit websiteplatform heeft voor hen geen geheimen meer, want ze kennen elke update en door de ervaring weten ze precies wat wel en niet werkt voor hun klant. Een professioneel bouwer van  WordPress websites laat zich regelmatig bijscholen en kent de klappen van de zweep. Zodat u of uw computervaardige medewerker niet zelf het wiel hoeven uit te vinden, waarbij tientallen kostbare uren verloren gaan.

Kenmerken van een professioneel bouwer van WordPress sites

Het laten bouwen van een WordPress site door een professional begint met goede communicatie. De websitebouwer zal in de regel met een vaste vragenstructuur al uw wensen en eisen in kaart brengen. Ook zal een goed webbureau op verschillende manieren ervoor zorgen dat u goed vindbaar bent voor uw klanten, en niet pas op pagina 14 verschijnt bij een relevante zoekopdracht. Ook zal hij u adviseren een mobiele of responsive website te laten bouwen, omdat klanten steeds meer via verschillende (kleinere) schermen bij uw site uitkomen.

Verder zal hij afhankelijk van de aard van uw bedrijf voorstellen om een goed werkende social media-koppeling te integreren. Ter aanvulling kan het prettig zijn als de bouwer van de WordPress website iets weet of begrijpt van uw bedrijf of sector. Kijk ook bij de eerder opgeleverde projecten op de site van de bouwer van uw WordPress site.